Svakog dana od 14 do 23

0800-300-303

vanja@centarsrce.org

En Sr

Emotivna podrška

Ukoliko želite da razgovarate o onome što vas tišti, možete nas kontaktirati putem:

Princip rada Centra je veoma jednostavan. Kada pozovete naš broj sa druge strane će se javiti neko ko želi da sasluša šta imate da kažete, neko ko otvoreno pristupa najbolnijim temama, pokuša da razume, ne osuđuje, daje mogućnost da kroz poverljiv razgovor podelite teret koji se nakupio u grudima, grlu, glavi... Ponekad je potrebno izgovoriti svoje misli naglas, biti saslušan i prihvaćen. Ponekad je potrebno znati da je nekom stalo.

Ukoliko vam je teško da govorite o onom što vas pritiska i izaziva nemir i lakše vam je da svoja osećanja, misli, probleme izrazite putem pisane reči možete nam poslati mail na  adresu vanja@centarsrce.org. Prednost pošte je da ne morate da pazite na vreme slanja te pismo možete napisati kada god osećate potrebu, bez obzira koje je doba dana ili noci. Na vaše pismo će biti odgovoreno u roku od 24 časa.

Ako vam je lakše da pišete, a voleli bi da odgovor dobijete brzo, u gornjem delu stranice se nalazi ikonica Centar Srce ONLINE. Pritiskom na to dugme otvarate čet prozor sa nekim od naših volontera. Pišite otvoreno o svemu onom sa čim se suočavate, i očekujte otvoren, iskren odgovor napisan sa razumevanjem, podrškom, željom da se pomogne i bez osude. Razgovarati na ovaj način možete svakog dana od 14h do 23h. Ukoliko na ikonici piše "busy" znači da su svi volonteri trenutno zauzeti, te vas pozivamo da pokušate kasnije ili pošaljete mail.

Mnogi naši korisnici zainteresovani  su da  i lično porazgovaraju sa nama o problemima koji ih muče. Na žalost, tehnički uslovi i veličina prostora u kom radimo ne dozvoljavaju da u isto vreme pružamo podršku putem telefona, elektronske pošte, četa i lično. Nadamo se da će se ta situacija u skorijoj budućnosti promeniti.